RECORREGUT I DATA

• Dissabte 1 de Setembre de 2018
 

Ocata (Club Ocata Vent ) – Badalona (Club Nàutic Bétulo) – Ocata (Club Ocata Vent), recorregut aproximat de 7 milles nàutiques.

NAVEGANTS I EMBARCACIONS

El nombre de participants inscrits va ser de 20 patrons, 6 acompanyants i un total de 22 embarcacions (entre patins catalans i catamarans de diferents formats), amb representació dels clubs de Castelldefels, Montgat, Premià de Mar i d’Ocata Vent, i amb la col·laboració del Club Bétulo de Badalona i del Club Nàutic Masnou.

MILLORS CLASSIFICACIONS

Classe Patí Català:
•  posició ; Jose Manuel Martí (Club Ocata Vent)
•  posició; Eva Pellicé (Club Nàutic Castelldefels)
•  posició; Xavier Mandicó (Premià de Mar)

Classe Catamarà:

•  posició; Miguel Moreno/ Sonia Pas (Club Montgat)
•  posició; Marta Azon/ Raimon Pons (Club Ocata Vent)
•  posició; Nico Belmonte/Marcos (Club Ocata Vent)

DIARI DE VITÀGORAS

Després de la recepció , inscripció de participants i reunió de patrons, es va donar la sortida (una miqueta caòtica ) al voltant de les 11 h, amb un dia solejat i una brisa molt fluixeta de llevant, que va rolar a migjorn i va mermar progressivament, fent molt tècnica la navegació.

Vam fer una boia de desmarcament cap a llevant del club i després una boia davant del club Bétulo de Badalona, per tornar de nou a la boia d’Ocata, pràcticament desventats. La manca de vent va fer que la Ride s’allargués entre 4 i 5 hores.

Alguns participants varen retirar-se abans d’acabar i les embarcacions dels oficials de regata varen assistir algun patró en apurs.

Després d’arribar a terra i el repartiment de premis, berenar/sopar a la guingueta de la platja, comentant la jornada amb unes bones risses i bona companyia, fent germanor.