RECURREGUT I DATA

Dissabte 27 de Juliol de 2019 ;

Tot i que la proposta inicial de recorregut es corresponia al realitzat en la primera edició del ride (Ocata-Badalona-Ocata), finalment i per condicionants climatològics el recorregut es va reduir unes milles, essent Ocata(Club OcataVent)-Montgat(platges)-Ocata(Club OcataVent), amb un recorregut aproximat de 4 milles nàutiques.

NAVEGANTS I EMBARCACIONS

El nombre de participants inscrits va ser de 23 patrons, 3 acompanyants i un total de 23 embarcacions (entre patins catalans i catamarans de diferents formats), amb representació dels clubs de Torredembarra, Montgat, Premià de Mar, CN Masnou i d’Ocata Vent, i amb la col·laboració del Club Nàutic Masnou i l’Escola de Mar Montgat.

MILLORS CLASSIFICACIONS

Classe Patí Català 

 posició ; Jaume Sanmartí (CN Masnou)
 posició; Eva Pellicé (Club Nàutic Torredembarra)
 posició; Esteban Verges (Escola de Vela i Mar, Nàutic Premià de Mar)

Classe Catamarà

 posició; Joan Carles Tonisastre (Club Montgat)
 posició; Dani Pellicer (Club Ocatavent)
 posició; Luis Herraiz (Club Ocatavent)

DIARI DE 
VITÀGORAS

A partir de les 9:30h es va començar la recepció i inscripció de participants, a les 11h es va fer la reunió de patrons, i repartiment d’aigua i queviures. La sortida estava prevista a les 12h però per la presència d’una tempesta elèctrica va fer que s’endarrerís fins les 15h . La llarga espera i incertesa va fer que alguns participants marxessin abans del començament de la ride.

Al donar-se la sortida, dos patins catalans van col·lisionar i van haver d’abandonar la prova, reduint el  d’embarcacions participants.

Després del pas de la tempesta, el dia va quedar solejat, amb una brisa de migjorn que va facilitar el recorregut sense la necessitat de fer bordades.

Vam fer una boia de desmarc cap a llevant del club i després una boia davant de les platges de Montgat, per tornar de nou a la boia d’Ocata. El temps que van fer els primers classificats va ser de poc més d’una hora. Van finalitzar la prova 13 embarcacions.

Algun participant que es trobava en dificultats va ser remolcat per l’embarcació d’assistència, sense més complicacions.

Després d’arribar a terra i el repartiment de premis, vam fer un berenar/sopar a la guingueta de la platja amb un ambient de germanor que cada any es va consolidant amb més fermesa.